Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Search News Posts

Validating credentials, please wait...
У FSG, НАПЕВНО, ВЕЛИКА ЧЕРГУ, І ВИКОНАННЯ ПРОЕКТУ ДОВЕДЕТЬСЯ ДОВГО ЧЕКАТИ?

У FSG, НАПЕВНО, ВЕЛИКА ЧЕРГУ, І ВИКОНАННЯ ПРОЕКТУ ДОВЕДЕТЬСЯ ДОВГО ЧЕКАТИ?

В FSG, напевно, велика черга, і виконання проекту доведеться довго чекати?

До наших послуг звертається дійсно багато організацій, але ми не змушуємо їх подовгу нудитися в очікуванні. Приходьте, і ви самі зможете переконатися, що ми грамотно управляємо не тільки чергами в компаніях, з якими співпрацюємо. Власні робочі процеси у нас теж чітко налагоджені.

Щоб замовити проект, немає потреби звертатися в центральний московський офіс. Впровадженням СУО в окремих населених пунктах і регіонах займаються територіальні проектні підрозділи. За кожним регіоном закріплений куратор, який взаємодіє з замовником, координує поставки обладнання, його монтаж і сервісні роботи.

Для того щоб контролювати процес реалізації проекту і оперативно вносити корективи, використовується інтерактивний веб-портал. З його допомогою можна проводити он-лайн-планування, відправляти-приймати звіти, повідомляти про зміну дати запуску і т.п. Актуальна інформація доступна в будь-який час доби в будь-якій точці країни.

Щоб впровадити на вашому підприємстві систему управління чергою, майстри нашої компанії

  1. виїдуть на об’єкт;
  2. проведуть його обстеження;
  3. складуть і узгодять специфікації;
  4. виконають установку та пусконалагоджувальні роботи на обладнанні;
  5. навчать ваших представників управління системою.

Якщо попит на послуги фахівців FSG в вашому регіоні дуже високий, в допомогу профільним бригадам будуть спрямовані майстри з фірм-партнерів, які є в кожному регіоні.

Подібний підхід до роботи дозволяє нашій компанії швидко адаптуватися до ситуації і виконувати по 500 установок на місяць. Більш того, щоб поліпшити якість обслуговування, ми постійно вдосконалюємо свою систему управління проектами.

А щоб підвищити ефективність функціонування та знизити вартість самої СУО, безперервно працюємо над модернізацією рішень. На сьогоднішній день у нас існують пропозиції класів «Економ», «Бізнес» та «Преміум».